Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden en installeren van bakkerijmachines en ovens. We zijn ook volledig uitgerust om gehele bakkerijen en winkels te voorzien van de nodige inrichting. Ons aanbod omvat een uitgebreide voorraad aan zowel nieuwe als gebruikte bakkerijmachines. Voor de volgende diensten kunt u ook bij ons aankloppen:

 • Onderhoud en 24-uur service (zowel intern als extern)
 • Het volledig inrichten van bakkerijen
 • Verkoop, verhuur, en leasing van bakkerijmachines en ovens
 • Aankoop van uw bakkerijmachines en ovens
 • Service- en onderhoudscontracten
 • Revisiewerkzaamheden door gespecialiseerde (elektro)technici
 • Lassen en spuitwerk
 • Export van bakkerijmachines en ovens
 • Investeren zonder rente over 24 maanden, informeer naar onze voorwaarden

Nieuwe machines

Ga naar ons overzicht met
nieuwe machines

Gebruikte machines

2e hands en volledig
gereviseerde machines

Aanbiedingen

Diverse aanbiedingen
en acties!

Ontdek de nieuwste bakkerijmachines voor professionele bakkers

Klaar om uw bakkerij naar een hoger niveau te tillen met eersteklas bakkerijmachines? Bij Theo van Vliet begrijpen we dat de kern van ieder succesvol bakkerijbedrijf ligt bij het gebruik van kwalitatief uitmuntende en efficiënte bakkerijapparatuur. Ons ruime assortiment omvat krachtige spiraalkneders, die van cruciaal belang zijn voor het verkrijgen van de perfecte consistentie van uw brooddeeg. Onze dekovens, een fundamenteel onderdeel van het bakproces, zijn veelzijdig in gebruik voor de meest uiteenlopende bakproducten, terwijl onze retarder-rijskasten onmisbaar zijn voor een gecontroleerde rijzing die essentieel is voor uw schema’s en de kwaliteit van het eindproduct.

Met onze rotatieovens bakt u grote hoeveelheden brood en banket op een gelijkmatige en efficiënte manier. De door ons aangeboden deegverdelers en bolvormers vereenvoudigen de voorbereiding van uw deeg aanzienlijk, terwijl onze veelzijdige planeetmengers uitblinken in zowel meng- als kneedtaken. Onze inloopkoelkasten waarborgen dat uw deeg en afgewerkte producten optimaal gekoeld blijven. Voor het vlug serveren van gesneden brood zijn onze praktische broodsnijmachines een uitkomst, en voor al uw voorbereidende werkzaamheden vindt u in ons aanbod duurzame werkbanken. Kies voor de expertise van Theo van Vliet en voorzie uw bakkerij van de beste apparatuur die er op de markt verkrijgbaar is!

bakkerij machine kopen - Een assortiment Projecten Theo van Vliet ovens. - theovanvliet.nl

Uw compleet assortiment professionele bakkerij machines

Bij Theo van Vliet weten we dat de juiste bakkerijmachines de basis vormen voor een succesvolle bakkerij. Daarom bieden we een breed scala aan bakkerijmachines die naadloos aansluiten op uw specifieke behoeften. Ons assortiment omvat alles van geavanceerde deegmengers tot precisie ovens en koelingssystemen, allemaal ontworpen om uw bakprocessen te optimaliseren. Met onze professionele bakkerij machines kunt u niet alleen de efficiency verbeteren maar ook de consistentie van uw bakproducten waarborgen.

Het selecteren van de juiste bakkerijmachines kan een flinke uitdaging zijn, maar ons team staat klaar om u te adviseren met de kennis die nodig is in de bakkerij industrie. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste technologieën of betrouwbare bakkerijapparatuur die jarenlang meegaat, Theo van Vliet zorgt ervoor dat u het beste uit uw investering haalt. Dankzij onze expertise in bakkerijmachines, kunt u zich richten op wat echt belangrijk is: het creëren van heerlijke bakwaren voor uw klanten.

 1. Spiraalkneders: De essentiële machines voor het kneden van deeg en zijn het hart van de bakkerij.
 2. Dekovens: Deze ovens zijn cruciaal voor het bakproces en zijn geschikt voor een verscheidenheid aan producten.
 3. Retarder – Rijskasten: Deze zijn belangrijk voor het gecontroleerd laten rijzen van deeg over een langere periode, wat essentieel is voor de planning en productkwaliteit.
 4. Rotatieovens: Ideaal voor het gelijkmatig bakken van grote hoeveelheden brood en banket.
 5. Deegverdelers: Voor het snel en nauwkeurig verdelen van deeg in porties.
 6. Boldelers: Om deeg te verdelen en te vormen in bollen, wat een veelvoorkomende voorbereidingsstap is.
 7. Planeetmengers: Deze zijn veelzijdig en kunnen gebruikt worden voor het mengen van deeg, maar ook voor andere mengtaken.
 8. Inloopkoelkasten: Voor het bewaren van deeg en afgewerkte producten op een gecontroleerde temperatuur.
 9. Broodsnijmachines: Aangezien veel bakkerijen brood verkopen dat al gesneden is, is dit een praktische en tijdbesparende investering.
 10. Werktafels: Een fundamentele behoefte voor elke bakkerij, waar alle voorbereiding plaatsvindt.

De noodzakelijke apparatuur voor uw bakkerij die bijdraagt aan uw kernprocessen: mengen, rijzen, bakken en voorbereiden. Wij hebben ook regelmatig andere machines zoals snijmachines voor kaas, vlees en groenten, en vaatwassers, en pizza ovens in ons assortiment. Hoewel nuttig, zijn niet specifiek voor de kernactiviteiten van een bakkerij en u vindt deze onder diversen.

Topkwaliteit Bakkerijapparatuur voor Uw Bakkerij

Als specialist in de bakkerijsector weet Theo van Vliet dat een efficiënte bakkerij staat of valt bij het gebruik van hoogwaardige machines. Daarom bieden we enkel machines aan die uw dagelijkse productieproces stroomlijnen en de kwaliteit van uw broden, taarten en andere bakkerijproducten naar een hoger niveau tillen. Onze spiraalkneder is hét voorbeeld van topkwaliteit die we nastreven; het kneedt deeg met precisie en behoudt de textuur die essentieel is voor perfect bakresultaat.

In ons assortiment vindt u een verscheidenheid aan bakkerijmachines die zijn ontworpen om aan de veeleisende behoeften van professionele bakkers te voldoen. Deze machines zijn het hart van uw bakkerij, of het nu gaat om het mengen, kneden, rollen of bakken, zij zorgen voor consistentie en efficiency. Laat Theo van Vliet u helpen met het uitrusten van uw bakkerij met machines die niet alleen aan uw huidige eisen voldoen, maar ook meegroeien met uw ambities. Wij staan klaar om u te voorzien van het complete assortiment professionele bakkerij machines die uw passie voor het bakkersvak complementeren. Maak de keuze voor kwaliteit, maak de keuze voor Theo van Vliet.

 • Hoge kwaliteit producten: Theo van Vliet biedt alleen apparatuur van erkende en betrouwbare fabrikanten, wat betekent dat de kwaliteit altijd van een hoge standaard is.
 • Kostenbesparend: De aanschaf van tweedehands of refurbished apparatuur is veel voordeliger dan het kopen van nieuwe apparaten, wat een aanzienlijke kostenbesparing oplevert voor uw bakkerij.
 • Milieuvriendelijk: Door te kiezen voor refurbished apparatuur van Theo van Vliet draagt u bij aan het verminderen van afval en ondersteunt u duurzame bedrijfspraktijken.
 • Uitstekende klantenservice: Het team van Theo van Vliet staat bekend om zijn uitstekende klantenservice en gaat verder om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn met hun aankoop.
 • Garantie: Op alle apparatuur wordt een garantie gegeven, zodat klanten verzekerd zijn van de duurzaamheid en betrouwbaarheid van hun aankoop.
 • Maatwerk mogelijkheden: Theo van Vliet kan apparatuur aanpassen aan de specifieke wensen en behoeften van uw bakkerij, van enkele producten tot volledige inrichting van de bakkerij.
 • Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring in de bakkerijbranche heeft Theo van Vliet de kennis om u te adviseren over de beste apparatuurkeuzes voor uw onderneming.
 • Brede selectie: Zowel nieuwe als tweedehands artikelen zijn beschikbaar in een breed scala aan opties, zodat u altijd iets vindt wat bij uw behoeften past.
 • After-sales support: Klanten kunnen rekenen op betrouwbare after-sales ondersteuning, wat betekent dat hulp altijd beschikbaar is na de aankoop.
 • Snelle levering: Theo van Vliet begrijpt de noodzaak van tijdige levering, zodat u uw apparatuur snel en efficiënt kunt ontvangen.
 • Netwerk in de branche: Theo van Vliet heeft een uitgebreid netwerk in de bakkerij sector, wat voordeel oplevert bij het vinden van specifieke of zeldzame apparatuur.
 • Gedegen technische inspectie: Alle apparatuur ondergaat een grondige technische inspectie voordat deze wordt verkocht, om te garanderen dat het in uitstekende staat verkeert.
 • Flexibele betalingsmogelijkheden: Het bedrijf biedt verschillende betalingsopties om het voor klanten gemakkelijker te maken om hun aankopen te financieren.
 • Toekomstbestendige investering: Door de aankoop van kwaliteitsapparatuur bij Theo van Vliet, investeert u in de toekomst van uw bakkerij met apparaten die lang meegaan.
 • Demonstratie voor aankoop: Klanten hebben vaak de mogelijkheid om apparatuur te zien werken voordat ze een aankoop doen, wat zorgt voor extra vertrouwen in het product.

Vind uw toekomstige bakkerijmachines in onze showroom

Het kiezen van de juiste bakkerijmachines is essentieel voor de groei en efficiëntie van uw bakkerij. Bij Theo van Vliet begrijpen we dat dit een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij u de exclusieve kans om onze hoogwaardige bakkerijapparatuur zelf te ervaren in onze showroom. Of u nu op zoek bent naar mixers, ovens, of andere bakkerijmachines, onze experts staan klaar om samen met u de perfecte bakkerijmachines te selecteren die naadloos bij uw bedrijfsbehoeften passen.

Onze proefbakkerij is ontworpen om u de bakkerijmachines in actie te laten zien, zodat u zeker weet dat ze de uitdagingen van uw dagelijkse productie aankunnen. Voel de kwaliteit, ontdek de efficiëntie en zie zelf hoe onze topkwaliteit bakkerijmachines een revolutie in uw bakproces kunnen betekenen. Naast het testen bieden wij ook gedegen advies en praktische trainingen aan, zodat u en uw team volledig voorbereid zijn om het maximale uit de nieuwe bakkerijmachines te halen.

 1. Spiraalkneders “Ontdek de kracht van de spiraalkneder; de spil van uw bakkerij waar kwaliteitsdeeg de basis vormt. Laat geen brood meer mislukken en ervaar de perfectie van consistent gekneed deeg. Klik door en laat u adviseren door Theo van Vliet, uw specialist in topklasse bakkerijmachines.”
 2. Dekovens “Haal de warmte in huis met onze dekovens, waar elke baksel goud waard is. Van croissants tot robuust brood, deze ovens laten niets te wensen over. Bekijk het assortiment en start de transformatie van uw bakkerij met advies van Theo van Vliet.”
 3. Retarder – Rijskasten “Plan uw bakproces tot in de perfectie met onze retarder-rijskasten. Kwaliteit komt met controle en precisie, en dat begint bij het rijzen. Ontdek hoe u met onze rijskasten het bakproces naar een hoger niveau tilt, met de expertise van Theo van Vliet.”
 4. Rotatieovens “Grootse plannen? Onze rotatieovens zijn uw partner in crime voor het gelijkmatig bakken van grote volumes. Zeg vaarwel tegen halfgebakken ideeën en ga voor goud met Theo van Vliet’s assortiment aan rotatieovens.”
 5. Deegverdelers “Efficiëntie is de sleutel tot succes in elke bakkerij. Met onze deegverdelers snijdt u niet alleen perfecte porties, maar bespaart u ook kostbare tijd. Verhoog uw productie en precisie vandaag nog met de hulp van Theo van Vliet.”
 6. Boldelers “Maak elke bol deeg even perfect met onze boldelers. Uniformiteit was nog nooit zo eenvoudig te bereiken. Gun uzelf het gemak van geavanceerde technologie en de expertise van Theo van Vliet.”
 7. Planeetmengers “Van het luchtigste beslag tot het stevigste deeg, onze planeetmengers zijn de veelzijdige helden die u zoekt. Verbreed uw assortiment en verbeter uw mengprocessen met een machine die geen uitdaging uit de weg gaat, aanbevolen door Theo van Vliet.”
 8. Inloopkoelkasten “Houd uw hoofd en uw deeg koel met onze inloopkoelkasten. Essentieel voor het bewaren van de kwaliteit van uw producten, onze koeloplossingen zijn een must-have voor elke serieuze bakker. Laat Theo van Vliet u helpen de koelte in uw bakkerij te brengen.”
 9. Broodsnijmachines “Geef uw klanten de perfectie die ze verdienen met onze broodsnijmachines. Snel, efficiënt en onmisbaar voor elke bakker die met zijn tijd meegaat. Neem contact op met Theo van Vliet voor een snijoplossing op maat.”
 10. Werktafels “De basis van elke creatie begint bij een solide fundament. Onze werktafels zijn het podium waar uw ambacht tot leven komt. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid, kies voor de expertise van Theo van Vliet om uw werkruimte in te richten.”

Refurbished en zo goed als nieuwe bakkerijkmachines

Als specialist in bakkerijmachines begrijpen we bij Theo van Vliet dat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan in uw bakkerij. Het is essentieel dat uw bakkerijapparatuur dag in, dag uit topprestaties levert. Daarom bieden we naast gloednieuwe bakkerijmachines ook refurbished en zo goed als nieuwe machines aan. Deze zijn niet alleen kostenefficiënt, maar ook gecontroleerd, gereviseerd en gegarandeerd om aan de hoogste eisen te voldoen. Ons assortiment professionele bakkerijmachines bevat alle essentiële items die u nodig heeft om uw bakkerij naadloos te laten opereren. Van deegmengers tot ovens; elke machine is zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid en prestatie. Wij begrijpen dat de aanschaf van bakkerijmachines een grote investering is. Daarom kunt u bij ons ook terecht om machines op proef te stellen in onze proefbakkerij. Hier kunt u met eigen ogen zien hoe deze machines een toegevoegde waarde zijn voor uw bakkerij. Kies voor topkwaliteit en betrouwbaarheid, kies voor Theo van Vliet voor uw professionele bakkerijapparatuur.

Kan Theo van Vliet mij helpen bij het kiezen van de juiste bakkerijmachine voor mijn bedrijf?

Absoluut! Ons team van experts staat klaar om u te adviseren met de diepgaande kennis die nodig is om de perfecte bakkerijmachine te selecteren die bij uw specifieke behoeften past. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste technologieën of betrouwbare apparatuur, wij zorgen dat u het beste uit uw investering haalt.

Biedt Theo van Vliet ook proefperiodes of demonstraties voor bakkerijmachines aan?

Ja, u kunt onze hoogwaardige bakkerijapparatuur zelf ervaren in onze showroom. Onze showroom is speciaal ontworpen om u de machines in detail te laten zien, zodat u zeker weet dat ze aansluiten bij uw productiebehoeften. Daarnaast bieden we praktische trainingen aan om u en uw team voor te bereiden op het gebruik van de nieuwe apparatuur.

Welke soorten bakkerijmachines biedt Theo van Vliet aan?

Ons assortiment omvat alles van spiraalkneders, dekovens, retarder-rijskasten, rotatieovens, deegverdelers, bolvormers, planeetmengers, inloopkoelkasten, broodsnijmachines tot werktafels. Bovendien hebben we ook regelmatig aanbod van diverse andere machines, zoals snijmachines voor kaas, vlees, groenten, vaatwassers en pizzaovens.

Waarom zou ik voor Theo van Vliet kiezen voor mijn bakkerij-inrichting?

Kiezen voor Theo van Vliet betekent kiezen voor kwaliteit en expertise. Wij zorgen ervoor dat uw bakkerij is uitgerust met machines die bijdragen aan de stroomlijning van uw dagelijkse productieprocessen en we tillen de kwaliteit van uw producten naar een hoger niveau. Wij staan klaar om u te voorzien van professionele machines die uw passie voor het bakkersvak complementeren en groei mogelijk maken.