Hieronder kunt u diverse bakkerijen zien waar wij onze apparatuur geplaatst hebben. Dat kan variëren van een enkele machine tot een complete bakkerij inrichting.

Bakkerij Kara firin B.V.

Samenwerking met Bakkerij Kara Firin B.V. zoals het gezien wordt door de ogen van de klant :

Theo van Vliet en Bakkerij Kara Firin B.V. zijn voor het eerst zaken gaan doen in 2003. Destijds wisten wij niet veel van het vak af en hielp Theo ons op vele punten, hij kwam/komt altijd zijn afspraken na. De zaken tussen ons gaan zo goed, dat wij 12 jaar later, in 2015 nog steeds intensief samenwerken, meerdere filialen rijker zijn en Theo van Vliet aanraden aan iedereen. Dit bedrijf is erg professioneel en levert topproducten naar wens en dit merk je ook aan ons heerlijke brood. Ieder filiaal van Bakkerij Kara Firin B.V. is een transformatie ondergaan met behulp van Theo van Vliet. Top bedrijf!

Revisie bollenkast bakkerij Straathof

Revisie bollenkast bij bakkerij Straathof

In November 2019 is er een bollenkast gereviseerd voor bakkerij Straathof te Amsterdam.
Dit is een intensieve klus en dient nauwkeurig te gebeuren :

Allereerst wordt de complete bollenkast volledig schoon en vetvrij gemaakt.  Onderdelen van de bollenkast die krom kunnen zijn zoals beplating worden eerst recht gemaakt. Daarna wordt de bollenkast in elkaar gezet om te zien of alles compleet is en goed werkt. De kast kan nu nog naar de wens van de klant worden aangepast zoals bijvoorbeeld kleiner maken. Dat gebeurd door middel van slijp en laswerk. De motoren worden gereviseerd en de elektra wordt gecontroleerd en indien nodig vervangen. Als dit gedaan is wordt de bollenkast gedemonteerd voor het coaten en tefloneren van onderdelen. Hierna wordt de kast weer in elkaar gezet om te zien of alles past en wordt er proef gedraaid. Indien klant en wij als leverancier tevreden zijn over het resultaat wordt de bollenkast transport klaar gemaakt en geïnstalleerd bij de klant .

teflonerenrevisie bollenkastreviseren bakkerijmachines

Bakkerij Offenga

In januari 2015 hebben wij bij Bakkerij Offenga uit Sexbierum een Fimak oven geplaatst van 3 etages voorzien van een rijskast. Zie de foto voor het resultaat, mooie oven en goed bakresultaat

Bakkerij Adams

Bakkerij Adams te Bladel ook een tevreden bakker met een gebruikte oven van Theo van Vliet

Boulangerie Paris

Door ons geplaatste Mondial Forni oven en bakkerij inrichting in 2007 bij Boulangerie Paris te Brussel

Anusharan Armenie